Rossignol Kileo 51440 elektrický lapač hmyzu – recenze

UV lapač hmyzu Rossingol z dílny francouzského výrobce zaujme i designem, ale především perfektními parametry. Dosah zařízení je až 80 m2 a potěší i úsporný provoz, příkon je pouhých 11 W. Návnadou pro hmyz je výkonná LED trubice s UV filtrem. Elektrická kovová mřížka se elektrickými výboji stará o likvidaci škůdců. Z důvodu bezpečnosti je mřížka chráněna ochrannou klecí. Elektrický lapač hmyzu lze zavěsit nebo položit do prostoru. Provoz je bezhlučný. Vhodný je do exteriéru i interiéru.

Publikované: 24.02.2022
Aktualizované: 17.05.2022
Obsah článku:

Rossignol Kileo 51440

Elektrický UV lapač hmyzu s mřížkou, do prostoru o max. výměře 80 m2, výkon 11 W.

Prohlédnout nejlepší nabídku

Velmi dobře designově i technologicky zpracovaný elektrický UV lapač hmyzu s mřížkou, díky kterému se zbavíte otravných komárů, much či vos. Francouzský výrobce nabízí velmi estetické provedení lapače, dostatečný výkon a také tichý provoz. Je vhodný k vnějšímu i vnitřnímu použití.

Skvělý dosah i výkon

Elektrický lapač hmyzu Rossignol z dílny francouzského výrobce využívá výkonnou LED trubici s UV filtrem. Toto ultrafialové světlo a teplo dokážou velmi rychle a efektivně přilákat hmyz různého druhu. UV žárovka s příkonem 11 W je chráněna kovovou mřížkou, která je díky zapojení do elektrické sítě nabitá elektrickým proudem, hmyz tak snadno zneškodní. Ten následně padá do sběrné nádoby. Ideální je jeho použití v exteriéru, neboť jeho dosah činí až 80 m2, což je pro terasy, balkony nebo altánky více než dostačující. Navíc je lapač také estetickým doplňkem.

Rossignol Kileo 51440 recenze

Tichý chod a snadná manipulace

Chod lapače hmyzu je bezhlučný. Spotřeba zařízení je velmi nízká. Použity nejsou ani žádné chemické – odpařovací látky, likvidace hmyzu je prováděna čistě elektrickým napětím. Samotná kovová mřížka je navíc chráněna ochrannou klecí, aby se zamezilo přímému kontaktu. Za účelem zapnutí a vypnutí je k dispozici jednoduchý spínač. V horní části se rovněž nachází praktická plastová rukojeť, pomocí které můžete zařízení přenášet. Není však problém využít ho i k zavěšení na strop či zeď. Váží pouze 900 g.

Zkušenosti s Rossignol Kileo 51440

Přestože mezi spotřebiteli nejde o nejprodávanější model, dovolíme si konstatovat, že i přes o něco vyšší cenu nabízí velmi kvalitní provedení a skvělý výkon. LED trubice s ultrafialovým světlem má dostatečný výkon a dokáže přilákat hmyz z okolí. Nádobu na zneškodněný hmyz lze jednoduše vyprázdnit. Konstrukce je zpracovaná velmi kvalitně a precizně. Ani po designové stránce nenarušuje prostor. Pokud vás přece jen láká něco menšího, zkuste například elektrický lapač hmyzu Tristar IV-3704, kde počítejte s menším výkonem a nižší efektivitou. Rossignol Kileo 51440 má skvělý dosah, a to až 80 m2, pracuje bez chemie a bezhlučně. Je vhodný do interiéru i exteriéru.

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Dobrý dosah a bezhlučný provoz
Zajímavý design
Kvalitní provedení

Negatíva

Vyšší cena

Typ: elektrický UV lapač hmyzu s mřížkou ● Maximální výkon: 11 W ● Pokrytý prostor: 80 m2 ● Odolnost: - ● Hmotnost: 0,9 kg


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnocení:
(81.4%)