Magg 110003 plynový ohřívač – recenze

Cenově výhodnou nabídkou je plynový ohřívač značky Magg. Je vhodný zejména do interiérů o minimálním objemu 84 m3. Má nižší hmotnost, 10 kg, kterou oceníte zejména při manipulaci. K provozu je třeba napojit propan-butanovou láhev, ideálně 10 kg. Jeho spotřeba dosahuje cca 305 g/h.

Publikované: 02.01.2023
Aktualizované: 15.06.2023
Obsah článku:

Magg 110003

Přenosný infračervený plynový ohřívač, výkon 4,2 kW, spotřeba plynu 305 g/h.

Prohlédnout nejlepší nabídku

V nižší cenové kategorii naleznete model Magg 110003. Tento domácí plynový ohřívač je výbornou alternativou elektrických konvektorů a radiátorů, zejména při vytápění menších bytových prostor. Teplo je schopen zajistit do místnosti o maximálním objemu 150 m3. Minimální objem obytné místnosti by měl dosahovat alespoň 66 m3. Co se týče větrání, to musí být důkladně zajištěno a minimální doporučený větrací otvor je 82,5 cm2.

Regulace výkonu

Za dobrou cenu máte k dispozici cca 4,2 kW topného výkonu. Výkon můžete regulovat ve 3 stupních – od 1,5 přes 2,8 až po 4,2 kW za hodinu. Spotřeba při maximálním výkonu představuje 305 g/hod. Pro používání je nejvhodnější volit 10kg propan-butanové láhve.

Plynový ohřívač Magg 110003

Jednoduchá manipulace

Design zařízení sice neohromí, ale je maximálně praktický a díky kompaktním rozměrům ohřívače jej můžete umístit v podstatě kamkoli v interiéru. Nízká hmotnost zařízení (10 kg) spolu se čtyřmi kolečky zaručují snadnou manipulaci. Ohřívač má již tradičně termopojistku proti přehřátí a automatické odstavení plynu při jeho naklonění, ochrannou mřížku a skříň pro propan-butanovou láhev. Je dodáván bez regulátoru tlaku, který však doporučujeme dokoupit.

Zkušenosti s Magg 110003

Pokud hledáte cenově dostupný plynový ohřívač pro občasné vytápění prostoru, tento model může být dobrou volbu. Příliš neohromí, ale ani nezklame. Zákazníci v recenzích uvádějí, že jsou s výrobkem spokojeni. Jednoduše se s ním manipuluje a dokáže rychle vyhřát místnost. Počítejte s menšími nedostatky, které uvedli spotřebitelé i v recenzích. Jedním z nich je kvalita provedení, použitý plech by mohl být tlustší. Další nevýhodou je systém uložení bomby. Nutností při používání zařízení je dostatečné větrání místnosti, jelikož jde o plynový ohřívač, zápach z plynu může být dost silný.

Recenze a zkušenosti s plynovým ohřívačem Magg 110003
Zdroj: Heureka.cz

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Nízká cena
Jednoduchá manipulace
Rychlé vyhřátí místnosti

Negatíva

Tenčí plech
Potřeba dostatečného větrání

Typ ohřívače: plynový, infračervený, přenosný ● Výkon: 4,2 kW ● Plyn: propan-butan ● Spotřeba plynu: 305 g/h ● Hmotnost: 10 kg ● Rozměry (v x š x h): 76 x 46 x 30 cm

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnocení:
(81.2%)