Cattara Santorin 13010 zahradní přenosné ohniště – recenze

V případě tohoto modelu se jedná o zahradní ohniště kompaktního charakteru se zajímavým, elegantním designem, který svým černým nátěrem zapadne do jakkoli koncipované zahrady. Ve srovnání s Blumfeldt Savage 2.0 je podstatně snáze přenosné, a tudíž jej můžete umístit do zahrady, na dvůr či přímo na terasu. S průměrem 66,5 cm patří k menším zahradním ohništím, což je velmi přínosné z hlediska prostoru, který zabírá ať už přímo v místě využití nebo během uskladnění mimo sezónu.

Publikované: 05.12.2022
Aktualizované: 04.04.2024
Obsah článku:

Cattara Santorin 13010

Ocelové zahradní ohniště o hmotnosti 12 kg, jako palivo se používá dřevo, využitelné jako gril, grilovací rošt s kutáčem v balení

Prohlédnout nejlepší nabídku

Ocelová konstrukce a zaručená stabilita

Konstrukce zahradního ohniště je zhotovena z kvalitní oceli s vysokoteplotním černým, resp. měděným nátěrem s důkladnou povrchovou úpravou. Čtyři pevně osazené nohy se starají o bezpečné a stabilní umístění ohniště na jakémkoli rovném povrchu. Celková výška 30 cm může odradit pro riziko přepálení terénu pod ohništěm, ale to lze zajistit zakoupením ochranného štítu. Výhodou je speciálně tvarovaný poklop s pletivem sloužící jako ochrana před jiskrami. Zvyšuje se tak bezpečnost i pohodlí během využívání zahradního ohniště.

Cattara Santorin 13010 recenze

Zkušenosti s Cattara Santorin 13010

Ocelové ohniště je využitelné ve formě grilu, na což myslel i výrobce, a do balení přiložil rošt o průměru 61 cm. Během grilování je však pro umělecký design stěn ohniště obtížněji sledovatelný stav ohně, ale ve tmě vytváří zajímavé obrazce, což může být z hlediska estetičnosti velmi příjemným bonusem. V ceně zboží zakoupíte také pohrabáč a poklop pro zabezpečení ohně a jisker. Pokud tedy hledáte malé, funkční ohniště do zahrady, které bude sloužit také jako dekorativní doplněk, Cattara Santorin 13010 je určen právě pro vás.

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Kvalitní materiál
Stabilní ohniště
Příslušenství v ceně (rošt, pohrabáč)

Negatíva

Těžší sledovat a kontrolovat oheň přes ozdobné stěny ohniště
Nejsou úchyty na rošt pro snazší manipulaci

Materiál: kvalitní ocel ● Průměr ohniště: 66,5 cm ● Hmotnost: 12 kg ● Využitelné palivo: palivové dřevo ● Tvar: mísa ● Využití: otevřený oheň, gril ● Příslušenství: ocelový rošt (průměr 61 cm), pohrabáč, lapač jisker


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnocení:
(81.8%)