Yato YT-38841 gola sada – recenze

Profesionální gola sada ze střední cenové kategorie. Souprava Yato YT-38841 je levnější verzí soupravy Neo Tools 08-681. Svým obsahem, který sestává z 216 dílů přesvědčí i náročné zájemce, včetně profesionálů. Využijete ji v domácí dílně, ale také v profesionálním servisu automobilů a mechanických služeb. Gola sada Yato se stane vaším pomocníkem, který si poradí s téměř jakýmkoli šroubem a to i na hůře dostupných místech.

Publikované: 27.10.2022
Aktualizované: 20.03.2023
Obsah článku:

Yato YT-38841

216dílná ocelová gola sada se čtyřhrany 1/2", 1/4" a 3/8" a velikostmi hlavic 4 – 32 mm

Prohlédnout nejlepší nabídku

Kvalita materiálu

Nástroje gola soupravy této značky jsou vyrobeny z vysoce odolné chrom-vanadiové oceli CrV. Souprava umožňuje provádět různé úkoly v rámci povolování a utahování spojů různých rozměrů, přičemž zvládá i úkony vyžadující vysoké zatížení. Samozřejmostí je kufřík, ve kterém i přes vysoký počet dílů je vše přehledně uloženo. Plastový kufřík má ovšem své nedostatky, některé nástroje v něm nemusí držet dostatečně pevně.

Yato YT-38841 recenze

Obsah sady

V balení naleznete různé nástavce pro velikosti 1/2”, 1/4” a 3/8”, dlouhé nástavcetrháky, šroubovákprodloužení, nástavce na svíčkyzlamovací kloubyadaptéry na bity, bity v různých velikostech a typech, očkoploché klíče a 3 ráčny. Ty mají ergonomickou pryžovou rukojeť a 72 zubů. Bity jsou vyrobeny z pevné oceli S2 a nástavce jsou vybaveny systémem AS – Drive, zvyšující maximální točivý moment o 25 procent.

Zkušenosti s Yato YT-38841

Gola sady značky Yato jsou u spotřebitelů velmi oblíbené. Nasvědčují tomu i mnohé pozitivní recenze. V nich se často skloňuje kvalita nářadí, která je poměrně vysoká. Také je plusem množství dílů, které se nachází v sadě. Mezi spokojenými názory jsme našli i nevýhodu, kterou je nepříliš kvalitní kufřík. Podle zákazníků v něm jednotlivé díly nedrží pevně a často vypadávají. Jinými nevýhodami však nedisponuje a tak jej v závěru hodnotíme kladně. Cena sice není nejnižší, ale vzhledem k bohaté výbavě můžeme konstatovat, že jde o rozumně investované peníze.

Recenze a zkušenosti s gola sadou Yato YT-38841
Zdroj: Heureka.cz

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Množství dílů
Kvalitní zpracování
Cena/kvalita

Negatíva

Méně kvalitní kufřík

Počet dílů: 216 ● Velikost čtyřhranu: 1/2”; 1/4”, 3/8” ● Velikost hlavic: 4 – 32 mm ● Materiál: ocel ● Hmotnost: 12 kg ● Rozměry kufříku: 35 x 11 x 50 cm

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnocení:
(82.8%)