Tectake 402197 zahradní krb – recenze

Venkovní krb se řadí k nejprodávanějším modelům. V našem testu se však nachází i díky svému netradičnímu designu, který nabízí kombinaci litiny a ocelových plechů. Tato litinová kamna nejsou určená ke grilování ani přípravě pokrmů. Jedná se o dekorativní krb s komínem na terasu či do altánku.

Publikované: 08.08.2022
Aktualizované: 04.04.2024
Obsah článku:

Tectake 402197

Krb s komínem z ocelového plechu a litiny, hmotnost 15 kg, není vhodný na grilování, uzení ani pečení.

Prohlédnout nejlepší nabídku

Dokonalá atmosféra klidu

Díky modelu Tectake 402197 můžete mít za velmi rozumnou cenu stylový krb s vysokou estetickou hodnotou. Je vybaven komínem a odnímatelným krytem, ​​který chrání oheň před deštěm. Komín zároveň usměrňuje odvod spalin. Přední část litinového krbu je vybavena dvířky s kovovou mřížkou. Ta brání létání jisker a zároveň umožňuje pohodlně sledovat hořící oheň. Krb umožňuje spalování dřeva, briket i dřevěného uhlí. Součástí balení je pohrabáč.

Tectake 402197 recenze

Jedinečný vzhled

Celá litinová kamna disponují specifickým vzorem, který dotváří vintage design a dělá z krbu jedinečný kousek. Výrobce velmi efektivně vyřešil regulaci větrání, jež se nachází na čelní straně pod dvířky. Také boční úchyty ve tvaru kruhů jsou detailem, který dotváří tento estetický celek. Nechybí ani vyjímatelný rošt na dřevo. Výška krbu i s komínem činí 115 cm a celková hmotnost je 15 kg.

Zkušenosti s Tectake 402197

Design tohoto krbu není pro všechny a ne každému musí takovýto rustikální design vyhovovat. Je určený pro lidi, kteří tento styl vyhledávají. Litinový krb či kamna jsou masivní a svým designem jedinečná. Spotřebitelé oceňují detaily i velmi zajímavé vzorkování litiny. Pozitivem je také nízká cena. Krb je dostatečně velký a vhodný na terasu či do altánku. Nechybí ani rošt na dřevo či pohrabáč v balení. Pohled na hořící dřevo a plameny je vskutku zážitkem. Svojí jedinečností dokáže tomuto krbu konkurovat jen unikátní model Blumfeldt Flame Locker, který má však úplně jiné tvary. Stejně tak ale plní především funkci ohřevu a dekorace.

Recenze a zkušenosti se zahradním krbem Tectake 402197
Zdroj: Heureka.cz

Záverečné zhodnotenie

Pozitíva

Příznivá cena
Dekorativní design
Kombinace litiny a ocele

Negatíva

Vzhled nemusí vyhovovat každému
Bez grilovacího roštu

Typ: krb s komínem ● Materiál: litina + ocelový plech ● Gril: ne ● Udírna: ne ● Pec: ne ● Rozměry (Ø × V): 44 × 115 cm ● Hmotnost: 15 kg

Fotogaléria


Testované produkty

Prečítajte si

Hodnocení:
(80.8%)